۱۳۸۹ بهمن ۱۵, جمعه

گزارش مسابقات بین مدارس

در روز پنج شنبه 89/11/14 مسابقات ورزشی بین مدارس توحید، علامه اقبال و سلمان فارسی در سه مقطع ابتدایی ، راهنمایی و متوسطه ، به میزبانی آموزشگاه توحید با حضور تمامی عوامل اجرایی برگزار گردید که نتایج مسابقات به همراه تصاویر ، به شرح زیر می باشد :  
برنامه های انجام شده در افتتاح مسابقات:
  1. قرار گرفتن تمامی تیم ها در صفهای منظم.







    2.  قرائت سوره ای از کلام الله مجید ، توسط دانش آموز کلاس چهارم ابتدایی ، قاری مدثر.




    3. مدیر محترم آموزشگاه آقای موسوی  بعد از خوش آمد گویی به همکاران محترم و دانش آموزان مدارس علامه اقبال و سلمان فارسی چند نکته ای در مورد اهداف این مسابقات و نکات اخلاقی ورزشی برای دانش آموزان بیان نمودند و در پایان آرزوی موفقیت برای همه نمودند . 


     4. مسئول برگزاری مسابقات ورزشی آقای ایوبی بعد از خوش آمد گویی نکاتی را در مورد نحوه ی برگزاری مسابقات برای دانش آموزان ارائه نمودند.که ایشان تقسیم بندی مسئولیت مسابقات را          ( مسئول مسابقات طناب کشی و دو میدانی مربی آموزشگاه آقای حسینی ، مسئول مسابقه تنیس همکار محترم آقای مجاهد و مسئول مسابقات والیبال و فوتبال آقای ایوبی ) به اطلاع دانش آموزان رساندند .

    5. در پایان زمانیکه نم نم باران در حال باریدن بود برای استجابت دعای همه ما شیعیان (ظهور آقا امام زمان (عج) ) دعای امام زمان توسط همکار محترم آقای باهنر با همخوانی تمام دانش آموزان همکاران قرائت شد .




     در ادامه تصاویری از قسمتهای مختلف مسابقات ورزشی را مشاهده نمایید :






















 

نتایج مسابقات : 
طناب کشی : در مسابقه طناب کشی ، مدرسه علامه اقبال مقام قهرمانی را کسب نمود
دومیدانی : در مسابقه دومیدانی ، مدرسه توحید (جلال محمد ظاهر) مقام قهرمانی را کسب نمود.
تنس روی میز : در مقطع راهنمایی ، مدرسه توحید (جاوید عصمت الله ) مقام قهرمانی را کسب نمود و در در مقطع متوسطه ، مدرسه توحید (مهدی علی حسین ) مقام قهرمانی را کسب نمود.
والیبال : در مقطع راهنمایی ، مدرسه علامه اقبال مقام قهرمانی را کسب نمود و در در مقطع متوسطه ، مدرسه علامه اقبال مقام قهرمانی را کسب نمود.
فوتبال : در مقطع راهنمایی ، مدرسه علامه اقبال مقام قهرمانی را کسب نمود و در در مقطع متوسطه ، مدرسه توحید مقام قهرمانی را کسب نمود و در مقطع ابتدایی مدرسه توحید مقام قهرمانی را کسب نمود.

۱۳۸۹ بهمن ۱۴, پنجشنبه

شهادت امام رضا (ع) را به عموم شیعیان جهان تسلیت می گوییم

السلام علیک یا معین الضعفاء


کسی که اندوهی از دل مؤمنی بزداید،خداوند در روز قیامت اندوه دل او را برطرف می نماید.

عطر رسالت :

طوس، مدینه دیگری است؛ چرا که خورشید مدینه در آن آرمیده علی بن موسی الرضا، پاره تن و رسول مدنی است. او عطر و بوی رسالت را از مدینه به ایران آورده است، آن هنگام که راه مدینه تا طوس را پیمود و از برکت این هجرت، ایران برای همیشه در چشم انداز پرتو امامت قرار گرفت. آن بزرگوار به هنگام وداع دردمندانه با تربت احمدی، گردی از ایمان آن مزار برگرفت و بر این خاک پاشید و سرزمین عجم را، با پیام رسول حق عجین نمود و سرزمین سلمان را، بیمه خط اهل بیت کرد. غریب خراسان، آشنای دل ها و دیده های آشناست. می گویید نه؟ به امواج زائران و حلقه های طائفان بر مرقدش بنگرید، به دل های شیدایی که کبوتر حرم او نیز و جان های مشتاقی که دلداده این کویند. آه از آن انگور مسموم که رضای آل محمد صلی الله علیه و آله را به رضوان برد! وای از آن زهر جفا که امام جواد را یتیم کرد و داد از آن مرگ غریبانه که معصومه را در حسرت دیدار برادر، گریان نمود!

 

خلاصه زندگانی :

حضرت رضا علیه السلام در روز جمعه، یازدهم ذیقعده سال 148ق، درحالی که شانزده روز از شهادت امام جعفر صادق علیه السلام می گذشت، در شهر مدینه به دنیا آمد. امام صادق علیه السلام آرزو داشت آن حضرت را ببیند. امام کاظم علیه السلام در این باره می فرماید: پدرم جعفربن محمد علیه السلام مکرر به من می فرمود: «عالم آل محمد در صُلب توست. ای کاش او را درک می کردم! او هم نام امیرمؤمنان علی علیه السلام است».امام رضا تا سال 183ق، یار و همراه پدر بزرگوار خویش، امام موسی کاظم علیه السلام بود تا این که در 35 سالگی و پس از شهادت آن حضرت، امامت و هدایت امت اسلامی را برعهده گرفت. ایشان پس از هفده سال سکونت در مدینه و تبلیغ دین و ارشاد مردم، با نقشه و حیله مأمون عباسی، راه خراسان را در پیش گرفت. آن حضرت پس از قبول اجباری ولایتعهدی مأمون و گذشت سه سال، در 55 سالگی به دست آن دژخیم بد اندیش به شهادت رسید. شفاعتش در روز محشر، شامل همه مؤمنان راستین باد. 

القاب :

نام اصلی حضرت رضا، علی و کنیه معروفش ابوالحسن است؛ البته علامه مجلسی می نویسد: «کنیه آن حضرت در میان خواص، ابوعلی بوده است». آن حضرت به سبب برخورداری از کمالات اخلاقی بسیار، القاب زیبا و جامعی داشتند که هر یک، گویای پیام خاصی درباره حضرت است. القاب آن حضرت عبارت است از: سراج اللّه ، نورالهدی، قُرّة عین المؤمنین، الفاضل، الصابر، الوفیّ، الصدیق، الولی، الزکی، سلطان الانس و الجن، ضامن الاُمّه، الداعی الی اللّه ، زین المؤمنین، غریب الغرباء، معین الضعفاء، الراضی الی اللّه ، شمس الشموس، انیس النفوس و غیظ الملحدین.

 

 محبوب فراگیر :

رایج ترین لقب امام هشتم، رضا است. برخی تاریخ نگاران گمان کرده اند مأمون هنگام سپردن مقام ولایتعهدی، این لقب را برای آن حضرت برگزید؛ در حالی که پیش از آن، امام کاظم علیه السلام آن حضرت را به نام رضا ملقب ساخته بود. سلیمان بن ابی حَفص نقل می کند: موسی بن جعفر علیه السلام فرزندش را به نام رضا می خواند و سفارش می فرمود که شما نیز او را به این نام بخوانید.هم چنین در روایتی، احمد بزنطی از امام جواد علیه السلام می پرسد که گروهی می پندارند مأمون لقب رضا را برای پدرتان انتخاب کرده؛ زیرا او ولایتعهدی خلیفه را پذیرفته و بدان خشنود شده است. آن حضرت در پاسخ فرمود: «به خدا سوگند دروغ می گویند و نسبت ناروا می دهند. خداوند پدرم را رضا نامید؛ زیرا در آسمان از او راضی است و پیامبر و امامان در زمین از او خشنود هستند». بزنطی می پرسد: مگر این ویژگی در اجدادتان نبوده است. امام می فرماید: «آری، ولی مخالفان نیز هم چون موافقان از پدرم راضی بودند؛ از این رو، تنها او رضا نامیده شده است».

معین الضعفاء :

یکی از القاب امام هشتم، مُعین الضعفاء است. آن حضرت، همیشه به فکر کمک به نیازمندان و باز نمودن گرهی از مشکلات آنان بود. شخصی به حضور ایشان آمد و پس از سلام، عرض کرد: من از دوستداران شما و پدرانتان هستم. از سفر حج برمی گردم و پولم تمام شده است. مبلغی می خواهم تا مرا به وطنم برساند. وضع مالی من در آن جا خوب است. وقتی به وطن رسیدم، به نیت شما صدقه می دهم. حضرت فرمود: صبر کن. پس از پراکنده شدن یاران، امام به داخل منزل رفت و پس از مدتی، دستش را از پنجره بالای در بیرون آورد و به آن شخص فرمود: «این دویست دینار را بگیر و هر زمان به وطن رسیدی، لازم نیست آن را از جانب من صدقه بدهی، آن را به تو بخشیدم. برو که نه من تو را ببینم و نه تو مرا». آن شخص رفت. یکی از حاضران از امام پرسید: چرا پول را از بالای پنجره دادید و نخواستید او شما را ببیند؟ امام رضا فرمود: «از آن ترسیدم که مبادا وقتی با او رو به رو شدم، خواریِ درخواست را در چهره اش مشاهده کنم. آیا این حدیث پیامبر را نشنیده ای که فرمود: هر کس کار نیکوی خود را بپوشاند، پاداش او برابر هفتاد پاداش حج است».

شیعه حقیقی :

گروهی از دوستداران امام رضا علیه السلام از راه دور برای دیدار ایشان به مدت دو ماه پی در پی به در خانه وی می آمدند. امام اذن ورود نمی داد تا این که آنان گفتند: ما از شیعیان پدرتان امیرمؤمنان هستیم. دشمنان از این که شما اجازه ورود نمی دهید، ما را سرزنش می کنند. آن امام اذن ورود داد. به حضور ایشان رفتند، ولی باز آن حضرت به آنان بی اعتنا بود. از این رو گفتند: ای پسر رسول خدا، چه شده که این گونه با ما بی مهری می کنی؟ امام علیه السلام این آیه را تلاوت فرمود: «ناگواری هایی که به شما می رسد، به دلیل کارهایی است که انجام داده اید». آن گاه فرمود: «شما ادعا می کنید شیعه علی هستید، ولی در انجام واجبات کوتاهی می کنید. در ادای حقوق برادران دینی سست هستید. اگر کردارتان با گفتارتان تطبیق نکند، به هلاکت می رسید؛ مگر این که توبه کنید و جبران نمایید تا مشمول رحمت الاهی شوید». سپس آنان توبه کردند و آن گاه حضرت احترام شایانی کرد و یکایکشان را در آغوش گرفت.

 از خداوند خواهانیم که ما را از پیروان و شیعیان واقعی ایشان قرار دهد. یا امام رضا ، یا معین الضعفاء ، ای امام غریب از تو می خواهیم که آرزوی ما را که ظهور حجت حق ، امام عصرمان ، حضرت مهدی (عج) است براورده نمایید. 

 

 

 

 

 


 

گزارش برگزاری مسابقات مقطع متوسطه و راهنمایی

مسابقات مقاطع متوسطه و راهنمایی از روز سه شنبه 89/11/12 با حضور ناظر محترم آقای مرادی و مدیر آموزشگاه توحید آغاز گردید و در روز چهارشنبه 89/11/13 به پایان رسید . که نتایج بازیها به شرح زیر می باشد : 
بازی انفرادی تنیس :   
مهدی علی حسین دانش آموز کلاس سوم تجربی (متوسطه) و جاوید عصمت الله دانش آموز کلاس سوم(راهنمایی) 




بازیهای گروهی : 
 والیبال : درمقطع راهنمایی تیم اتحاد قهرمان مدرسه شد و در مقطع دبیرستان تیم وطن قهرمان مدرسه شد .










فوتبال : درمقطع راهنمایی تیم حکیم سنایی قهرمان مدرسه شد. در مقطع دبیرستان تیم هدایت قهرمان مدرسه شد .